🔻وزارت خزانه داری آمریکا از سال ۲۰۰۸ قانون یوترن را برای جلوگیری از تراکنش مالی ایران با دلار توسط کشورهای واسط را وضع نمود. طبق این قانون ایران نمی تواند هیچ تراکنش مالی با دلار حتی با یک کشور ثالث داشته باشد.
🔻جالب اینکه در برجام، رفع این قانون گنجانده نشده بود و بیم آن می رفت که بر فرض رفع تحریم ها بعد از برجام، این قانون سرجای خود بماند و ایران حتی با لغو تحریم ها، نتواند تراکنش مالی آزاد با دلار داشته باشد.
🔻عجیب تر اینکه مذاکره کنندگان برجامی دولت شیخ مضر، یا به این نکته واقف نبودند و یا اینکه با علم به این مشکل بزرگ، اقدام به مذاکره کردند. در هر دو فرض خیانت به ملت ایران پدید می آمد.
🔻اخیرا بحث مذاکره دوباره توسط برخی لیبرال ها طرح شده ولی این آقایان اگر واقف نیستند بدانند که اگر قانون یوترن حذف نشود، تمام مذاکرات خسارت محض خواهد بود.
🔻نکته مهمتر اینکه دلیل اصلی وضع چنین قانونی عدم تعهد به fatf است. پیمانی بعد از تعهد کشور بدان، آمریکاییها می توانند به جزئیات تراکنش های ایران دسترسی داشته باشند. این دسترسی تهدیدهای مختلفی را رقم می زند از جمله اینکه: با هر بهانه ای تبادلات مالی بلوکه و یا محدود می گردد و هیچ تضمینی برای رفع این فضولی ها و سلطه نیست و آمریکا هرگز بدان تن نمی دهد.
🔻با توضیحی که عرض کردم، پذیرش fatf هیچ فایده ای برای ایران ندارد و تا قانون یوترن رفع نگردد، هر مذاکره و پیمانی، خسارت و خیانت خواهد بود.
لطفا جهت بیداری و بصیرت افزایی این پیام را منتشر کنید و مراقب خیانت غربگداها باشیم.